Csomagolás csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás
Csomagolás Bemutatkozás Szolgáltatások Referenciák Kapcsolat Csomagolás
Csomagolás
Csomagolás


1. Bemutatkozás
Csomagolás
Csomagolás
Társaságunk mintegy 15 éves csomagolási és postaügyintézési szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Büszkén jelenthetjük ki, hogy nyomdatermék csomagolásban Magyarországon vélhetően a legnagyobb kapacitást tudjuk magunkénak.

„A gyorsaság és a minőség jóbarátok” - mi ezt hirdetjük és napi munkavégzésünkben ezt a szemléletet igyekszünk megjeleníteni.

Folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen modern, megbízható gépparkkal rendelkezünk.
Szervezeti felépítésünk alaptevékenység-centrikus, ennek megfelelő stabil rendszer- és humántényezők biztosítják, hogy rugalmas és egyben színvonalas szolgáltatást kapjon cégünktől.
Csomagolás
Csomagolás
2. Szolgáltatások
Csomagolás

Fóliacsomagolás: Csomagolás:

Csomagolás
Csomagolás FóliacsomagolásÉrtékesítési mutatók bizonyítják, hogy a fóliába csomagolt kiadványok sok esetben reklámtermékek és ajándéktárgyak nélkül is kelendőbbek, mint csomagolatlan társaik.
Technológiánk lehetővé teszi termékminták, és egyéb tárgyak hozzácsomagolását nyomdatermékekhez, így pl. kozmetikumok, DVD lemez, extrém esetben papucs, sapka, kistáska, stb...
Teljesítményünk a munka nehézségi fokától függően napi 80-200.000 darab.
Csomagolás

Egyéb inzertálások: Csomagolás:

Csomagolás
Csomagolás Elvégezzük mellékletek behelyezését, termékminták, reklámanyagok beragasztását, ill. bármilyen egyéb ehhez kapcsolódó folyamatokat. Inzertálás
Csomagolás

Postai előkészítés: Csomagolás:

Csomagolás
Csomagolás Postai előkészítésAmennyiben Ön a fóliába csomagolt küldeményét postai forgalomba kívánja bocsátani, komplett megoldási lehetőséget kínálunk.
Az ügyfél által átadott adatbázisból öntapadó etikettre postai címet nyomtatunk és a postai előkészítő műveletek után elvégezzük a postai feladást.

Nagyobb küldeménycsoportok esetén VIDEOJET technológiával közvetlenül a fóliára készítünk címzést.
Csomagolás

Szállítás: Csomagolás:

Csomagolás
Csomagolás A kész termékeket megfelelő logisztikai rendezést követően raklapokra előkészítve saját gépjárműveinken szállítjuk a megadott címekre. Szállítás
Csomagolás
Csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás Csomagolás
Csomagolás